Wij zijn Smart-in-Control, a member of euro HÜBNER benelux b.v.:

Jouw specialist voor technische oplossingen

Wij hebben een mooie selectie gemaakt uit alle producten die onze leveranciers aanbieden. Deze producten versterken elkaar in de vraagstukken die we in de praktijk tegenkomen. Doordat we continu bezig zijn met het verbreden van onze kennis, kunnen we vergaand adviseren en begeleiden bij praktische vraagstukken. Als we niet direct een antwoord hebben, gaan we op zoek naar de beste oplossing. We hebben veel producten op voorraad in ons magazijn in Venlo, waardoor we snel kunnen leveren. De producten die we in ons assortiment hebben, zijn allemaal van marktleidende fabrikanten en deze hebben we grofweg ingedeeld in verschillende categorieën:

  • Baumer Thalheim: Meten en bewaken van toerentallen, hoekverdraaiing van assen
  • Motrona: Safety, Motion Control en Interface apparatuur
  • Elgo: Stand-alone & geïntegreerde meet- en positioneersystemen
  • FMS: Krachtmeetsystemen, baankantsturing, versterkers & regelaars
  • B-Command: Sleepringen, kruisschakelaars, hangstations, nokkenschakelaars, voetschakelaars
  • Nanhua-Europe: LED verlichting en signaleringen, communicatie apparatuur
  • Shimpo: Meetinstrumenten
  • ABP Antriebstechnik: Koppelingen, meetwielen, hoekaandrijvingen, tandwielkasten en flenzen

Juist voor de maakindustrie hebben wij oplossingen die ervoor zorgen dat de productiekosten omlaag gaan en de kwaliteit omhoog. Dit kan door het slim inzetten van een enkel component of door een geïntegreerde samenstelling van een aantal producten. Smart-in-Control is dus niet alleen een componenten leverancier, maar ook een system-integrator en co-engineer voor de maakindustrie. Dankzij onze jarenlange ervaring verdeeld over de diverse industrieën hebben wij een kant-en-klare of een op maat gemaakte oplossing. Dit kan een stand-alone oplossing zijn, maar we kunnen bijvoorbeeld ook integreren in de bestaande machine besturing.

Daarnaast kunnen we je helpen bij het upgraden van bestaande machines door bijvoorbeeld de kwaliteit te verhogen door een nauwkeurigheidsverbetering, of het uitvalpercentage omlaag te brengen, maar ook door het veiligheidsniveau te verhogen (zelfs tot SIL 3 PLe niveau). Ook met slimme oplossingen zoals een goede en veilige machineverlichting of energiezuinige en duurzame producten, weten wij raad. De bijbehorende signaleringen en/of communicatie apparatuur hebben wij niet alleen in ons portfolio, maar wij kunnen hier ook nog eens vergaand in adviseren.

En natuurlijk zijn wij, vanaf het begin van ons bestaan, uitermate goed thuis in de encoders en hun toepassingen voor zowel positie, snelheid/toeren en de terugkoppeling voor motorregelaars.
Met één of een combinaties van deze producten, kunnen wij je van dienst zijn voor zowel machinebesturingen, positioneringssystemen, robotica en bewakingssystemen. Wij leveren veel vanuit onze eigen voorraad en kunnen zo snel op jouw wensen inspringen. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag met ons vakkundig advies.