Meer weten over de Frequentievermenigvuldiger FM210

Heb je problemen met het synchroniseren van de rollenbanen? Of hulp nodig bij het instellen van een optisch inspectie systeem?

De frequentievermenigvuldiger FM210 van Motrona kan worden ingezet om meerdere rollenbanen te synchroniseren. Hiervoor wordt de frequentie dan geregistreerd door een sensor op de transportband. De FM210 zet de ingangsfrequentie via de vrij instelbare reductie verhouding om in de uitgangsfrequentie. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt voor de nauwkeurige synchronisatie van de stappenmotor van de opvolgende rollenbaan.

Een ander toepassing van de FM210 is te vinden bij de optische inspectiesystemen. Afhankelijk van de lijnsnelheid levert de FM210 de puls-breedte voor het camerasysteem dat overeenkomt met het te controleren beeldgebied van de camera. De activatie van de camera kan dan gemakkelijk door een fotocel gerealiseerd worden. Hierdoor kunnen grote objecten naadloos worden gecombineerd tot één compleet beeld met behulp van een aantal verschillende afzonderlijke afbeeldingen.

De nieuwe frequentievermenigvuldiger FM210 is dus, kort gezegd, de elektronische versnelling onder de signaalomvormers!
Met de vrij configureerbare verhouding tussen ingangs- en uitgangssignaal en zonder cumulatieve restfouten en een uitstekend regelgedrag is een nauwkeurige en trillingsvrije frequentieoverdracht gegarandeerd.
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze toepassing, neem dan even contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!