Werken en meer

Wil jij bij ons komen werken? Momenteel zijn wij niet actief op zoek, maar …. als ons bedrijf jou enorm aanspreekt en jij je thuis voelt in onze technische wereld, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Wie weet kunnen we een mooie samenwerking starten!

Wie kun je contacteren
Mw. Miriam Direks
Email: direks@smartincontrol.com 

Wij leveren veel uit eigen voorraad
Wij leveren veel uit eigen voorraad
Wij leveren veel uit eigen voorraad
Wij leveren veel uit eigen voorraad

Wij leveren veel uit eigen voorraad

Wij hebben in ons pand in Venlo de beschikking over een heel groot magazijn. Hier hebben we in de loop der jaren per leverancier (!) een grote voorraad aangelegd zodat we snel kunnen leveren.

Door de perfecte ligging aan de rand van Venlo zijn we goed bereikbaar. Ook kunnen we, als het nodig is, héél snel een pakketje op locatie krijgen (in zowel binnen- als het buitenland). Ook dan komt onze locatie in het midden van de Benelux weer goed van pas.

Omdat we zo’n grote voorraad tot onze beschikking hebben, kunnen we vaak direct aan de wensen van onze klanten voldoen om onze producten zo snel mogelijk in te kunnen zetten. Heb je vaker een specifiek product nodig, en wil je wel de garantie dat we deze snel kunnen leveren? Dan kunnen we samen eens kijken of een afroeporder een optie is. Dan leggen wij de spullen voor jou op voorraad en leveren we deze als jij ze nodig hebt. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Slimme oplossingen voor lagere productiekosten

Loop je tegen een probleem aan met je huidige productielijn? Wellicht kunnen we je dan helpen met een van onze producten. We zijn heel breed georiënteerd en kunnen helpen met de keuze van encoders tot aan sleepringen, meten & positioneren, hoekverdraaiingen en safety & motion control. Soms is een “simpel” product al voldoende om een hele productielijn weer soepel te laten lopen, of kunnen we het onderhoud eenvoudiger maken door het inzetten van een van onze producten.
We hebben complete systemen in ons assortiment, maar we kunnen ook integreren in een bestaande machinebesturing. Verder hebben we goede ideeën over nauwkeurigheidsverbetering, kunnen we kijken of het uitvalpercentage omlaag gebracht kan worden, maar kunnen we ook het veiligheidsniveau omhoog brengen (zelfs tot SIL3/PLe niveau)

Neem de tijd om eens op onze site rond te kijken en laat je verbazen (en inspireren) door alle oplossingen die wij kunnen aanbieden! Heb je een specifieke vraag voor ons, dan nemen we graag de tijd voor je!

Veilig, energiezuinig en duurzaam

Veiligheid speelt een heel belangrijke rol in het productieproces. Het werken met machines brengt namelijk een risico met zich mee, en dat risico willen we zo klein mogelijk hebben èn houden. Wij hebben in ons assortiment producten die de veiligheid van de bediener en de omgeving van de machine vergroten.

Ook denken we graag mee over de vraag hoe er bespaard kan worden op energie. Hierbij kunnen we bijvoorbeeld in de verpakkingstechniek kijken naar het reduceren van het verpakkingsmateriaal door het inzetten van een baankantsturing, of de down-time van machine tot een minimum beperken door het onderhoud zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ook met slimme oplossingen zoals bijvoorbeeld een goede, veilige machineverlichting weten wij raad. Met zowel licht als geluid kun je in één keer duidelijk maken of een situatie veilig, of juist niet veilig is. De bijbehorende signaleringen en/of communicatie apparatuur hebben wij niet alleen in ons assortiment, wij kunnen hier ook nog eens vergaand in adviseren.

Onze klanten (en wij ook) stellen hoge eisen aan de producten die we verkopen. Daarom komen al onze producten van fabrikanten die allemaal hun sporen hebben verdiend op het gebied van engineering, safety & motion: veilig, energiezuinig en duurzaam!